vrijdag 12 december 2014

Geweldige spontane avondjes ❤️

Geweldige spontane avond❤️. 

Wat is een geweldige avond.. Wanneer weet je dit? 

Spontane acties zijn de leukste acties. Hier ben ik het zeker mee eens!! Als je iets afspreekt is t vaak een geladen iets.. De een heeft meer zin dan de ander en alles wat er gaat gebeuren staat zo goed als van te voren vast. 
Dit wil overigens niet zeggen dat t altijd zo werkt en dat afgesproken avondjes niet leuk zijn. Ik heb toffe zatte melangolische avonden gehad die van te voren enigszinds waren gepland. Er zit natuurlijk een verschil in wat en met wie en hoeveel mensen je afspreekt. 
De beste gemaakte afspraken zijn gewoon ik zie je zolaat daar.. Bv terras of you're place. Daar kunnen ook hele leuke avonden uit komen.. Ook uit verdere gemaakte afspraken waar wel meer opde planning staat dan alleen hoelaat je elkaar ziet kan uitlopen in iets geweldigs.. 
Wat ik wel zelf heel erg merk is dat als je je er ronduit op hebt verheugd en al je verwachtingen van de nog te komen avond niet los kan laten dat t vaak, niet altijd, maar vaak minder leuk is als de verwachting. Dit komt vaak door de onrealistische verwachtingen. 

Bij spontane uitjes heb je dit niet, je qeet niet wat je kan verwachten en het kan dus nooit tegenvallen.
Zo eindigde ik, woensdag avond 7 uur in de biertuin in Amsterdam met 2 vrienden. Om vervolgens  2 schalen nachos, 7 bier, cola, geweldige verhalen, iets te intieme verhalen en ondertussen 5 uur later, lichtelijk van de kaart naar huis te fietsen. Om vervolgens naakt rond te lopen en te gaan slapen. 
Geweldige avonden plan je niet, dat overkomt je! Uit t niets dus wacht er niet op en leef ondertussen. 

x Josephine


Geen opmerkingen:

Een reactie posten